Älskvärda prylar till köket

Smarta, smidiga och praktiska. Det handlar om prylar vi vill ha till köket. Saker som kan vara bra att ha i många olika situationer. Smarta lösningar, vad skulle vi göra utan dem i hemmets hjärta.

Vi skulle nog klara oss men det är ju klokt att vara på den säkra sidan och införskaffa.

Några smarta ting

En köksvåg borde stå på att-ha-listan. Det borde finnas vågar för alla ändamål. Laga mat med precision, mät upp kryddor med en våg som har superfin prestanda och mät upp ingredienser för perfekt bakning. Listan kan göras lång.

Robot-bartender, lyssna på den! Kan memorera upp till 300 recept. Du lägger in dina favoriter, trycker på en knapp och maskinen gör en fredagscocktail på bara några få sekunder. Lyx!

Självagerande stekpanna vill väl alla ha! Perfekt temperatur på köttet eller fisken med hjälp av dess inbyggda temperaturmätare. Den säger till via en app att det är dags att vända eller är klart.

Pommes-skärare i elegant design. Tjocka eller tunna pommes? Stoppa in potatisen och denna skär ut perfekta pommesfrites på nolltid så att du slipper lägga ner tid på att skära dem själv.

Skapa ditt eget årgångsvin med hjälp av en maskin som frisätter aromerna, de mjuka tanninerna och fördjupar smaken. På ca tjugo minuter tar den fram en smak och ett djup som annars tar flera år att få fram. Snacka om prisvärt!

Med en automatisk såsrörare som gör jobbet slipper du bränna såsen. Den går på batteri och har tre olika hastigheter.

Den matkontrollerande gaffeln är revolutionerande! Har koll på att du äter rätt mängd och ifall du stressar i dig maten. I all ära har vi mat vågar som kan mäta maten åt oss så att vi får i oss rätt mängd. Men ett superbra komplement vore väl denna gaffel! Med en app kan du även få coaching i att äta bättre.