Presenter till en prepper

Letar du efter den perfekta presenten till din prepper? De kanske inte behöver mer överlevnadsmat eller vatten, men det finns massor av unika och användbara presenter där ute för att göra deras liv enklare. Från campingutrustning till första hjälpen-kit, vi har samlat några av de bästa presenterna för preppers här.

Prylarna att ha hemma om katastrofen inträffar

I en katastrofsituation är det viktigt att vara förberedd med rätt förnödenheter. Här är några av de saker som experter rekommenderar att ha hemma:

  • En krislåda med väsentliga föremål som bandage, medicinska förnödenheter, ficklampor m.m.
  • En vevradio som kan hjälpa dig att hålla dig informerad under en nödsituation.
  • En överlevnadskniv – ett ovärderligt verktyg för alla förberedare.

Krislåda

En krislåda är ett användbart verktyg att ha till hands i händelse av en nödsituation. Den bör innehålla viktiga föremål som vatten, mat, filtar, en första hjälpen-kit, en ficklampa, en kontaktlista för nödsituationer och alla andra nödvändiga föremål som kan vara användbara under en nödsituation. Det är viktigt att se till att krislådan är lättillgänglig och att den regelbundet övervakas och fylls på med nödvändiga förnödenheter. Att ha en förberedd krislåda kan hjälpa till att lindra stress i en nödsituation, vilket ger trygghet i att de nödvändiga föremålen är inom räckhåll.

Vevradio

När det kommer till presenter till en prepper är Vevradion ett måste. Denna robusta, pålitliga vevradio är designad för alla utomhussituationer, och den är perfekt för alla nödsituationer. Radion tar emot på AM/FM-banden och det inbyggda batteriet kan laddas med den inbyggda veven. Den är också vattentät, så den kan tas med var som helst och användas i alla väder. Det är en fantastisk present till alla förberedare och perfekt för alla Bug Out Bag. Se till att skaffa din älskade detta måste-ha överlevnadsverktyg idag!

Överlevnadskniv

När det kommer till överlevnadsknivar finns det många typer av blad som är bra för preppers. En full-tang taktisk kniv är perfekt för att skära igenom rep, rep och andra material. Ett hopfällbart blad är idealiskt för vardagsburet och kan enkelt stoppas undan i en ficka eller bältesficka. Dessutom är en hopfällbar machete ett utmärkt alternativ för att rensa borste och göra läger. Här är några av de bästa överlevnadsknivarna på marknaden: