Tips på bra gå-bort-presenter

Om du är bortbjuden på middag eller något annat, så är det ju alltid trevligt att ha med en present. Oftast är det ju så att man tar med en flaska vin, men varför inte satsa på något helt annat för en gångs skull? Coolaste prylarna att köpa och ta med och ge bort hittar du här.

Coola presenter att ge bort

Du som vill botanisera bland de coolaste prylarna för att ge bort, du kan kolla in Stuffstore. Där finns det en hel del roliga saker som passar bra att ge bort i gå bort present. Vad sägs om smarta drinktillbehör eller varför inte ge bort fina LED ljus att ha i trädgården. På denna webbutik finns det något som passar alla.

Hemmagjorda presenter

Att ge bort något du själv har tillverkat är även det ofta något som uppskattas. Kanske du är duktig på att baka? Då kan du ge bort en burk eller två med kakor. Annars kan det passa bra med müsli, sylt, marmelad eller annat.

Ätbara presenter

Det brukar även uppskattas att få presenter som går att äta. Det finns många smarta godsaker eller delikatesser. Kanske en ostbricka eller charkbricka. Annars kan du kanske satsa på fina och lyxiga téer och kaffe

Fler bra tips

En annan sak att ge bort, det är ett sällskapsspel. Det kan ni ju sedan testa att spela tillsammans. Satsa gärna på ett frågespel eller något mindre spel som är lätt att ta med sig.

Gillar värdparet att odla, så kan ett par fröpåser vara kul att ge bort, eller sticklingar som du tagit från dina egna växter hemma. Du kan även satsa på att ge bort frukt och grönt från din egen trädgård, eller kanske baka en paj och ta med?

En lyxig handtvål kan annars vara en fin present så väl som vackra ljus eller ljuslyktor.