Fördelar med en självhäftande griffeltavla

De flesta familjer ser fördelarna med att ha en gemensam griffeltavla där man kan skriva meddelanden och kom-ihåg-noteringar till varandra. Det gäller kanske särskilt för barn- och tonårsfamiljer där man är flera som samsas kring vardagslogistiken. Trots de digitala hjälpmedlens framväxt så har de analoga noteringstavlorna inte spelat ut sin roll utan fyller en viktig funktion i många hem.

Nackdelen med griffeltavlor är att de kan vara otympliga och besvärliga att sätta upp. Du kanske inte vill göra hål i väggen eller ha stora magneter på kylen. Av den anledningen så är det både smidigt, praktiskt och snyggt med en självhäftande griffeltavla.

Då väljer du själv mått och form på griffeltavlan och den fäster enkelt mot underlaget utan lim, skruv eller plugg. Lätt att sätta dit och lätt att ta bort om den inte behövs längre.

Självhäftande griffeltavla till barnens rum

Har du kreativa barn som gärna vill måla på väggen? Inga problem med en självhäftande griffeltavla i barnrummet. Då kan du med gott samvete låta dem rita och skapa, så länge de håller sig på griffeltavlan. Bara fantasin sätter gränser för vad den kan fungera till, kanske en lång väg med bilar längs väggen?

Griffeltavlan görs en av självhäftande tavellist och kan köpas antingen som metervara eller i angivna mått. Det är också en fördel ifall du har en begränsad smal plats där en vanlig griffeltavla inte ryms. Då skär du bara till de exakta måtten och utnyttjar utrymmet maximalt. Tavellisten går att skära med en vanlig hobbykniv eller en sax.

Se länken för vidare information och alternativ om du vill beställa på nätet: https://www.foliekniven.se/folie_meter.php?step=10&type=1009&variant=1038