Helg med en bra bok

Vi känner alla till känslan efter en veckas långa arbetsdagar med tidiga morgnar och sena kvällar. Pressen att alltid prestera och leverera bra på jobbet kan ibland vara utmattande och överväldigande, och vi kan känna det både fysiskt och mentalt. Glädjen är såklart stor när klockan närmar sig 16.00. på fredag ​​och vi vet att helgen äntligen är här.

Glädjen är verkligen så ren att veta att det är dags att lägga allt arbete åt sidan och fokusera på egenvård. Naturligtvis kan det finnas sysslor som behöver göras, som städning, tvätt, shopping och andra ärenden som bara inte försvinner om du inte gör dem själv. Men vad skönt det är när man äntligen är klar med alla uppgifter och man kan ägna resten av helgen åt att göra precis som man vill. Du kan njuta av det fina vädret med en trevlig långpromenad i parken, ägna extra tid åt att laga din favoritmiddag medan du njuter av ett glas vin, eller vad sägs om att njuta av en god bok?

Att ha en bok så bra och fängslande att man inte kan lägga ifrån sig den är verkligen något av det bästa som finns. Att slå in sig i en matta i soffan med lite te, eldstaden tänd och såklart bra läsglasögon som får en att faktiskt förstå vad boken handlar om. Bra läsglasögon när du läser en bok är ett absolut måste och det är bra att du fortfarande kan se snygg ut samtidigt som du bär dem med glasögon från Luxreaders. Det breda utbudet av högkvalitativa glasögon i valfri färg och form ger dig den bästa läsupplevelsen, då du självklart kan se bättre ut OCH se bättre ut!

Nuförtiden sker mycket läsning över skärmen, så det kan vara en god idé att uppgradera dina läsglasögon till högkvalitativa blåljusfilterglas, som blockerar upp till 30 % av det blå ljuset från skärmar! I likhet med glasögon mot blått ljus kan du här köpa läsglasögon i olika färger och former, så att du alltid hittar det par som passar dig och dina egenskaper bäst. Läser du både fysiska böcker och på skärm kan det vara en bra idé att ha ett par läsare och ett par blue light glasögon. Som tur är är premien rimlig, så det är överkomligt att köpa fler par! Och med erbjudandet om 3 par för 599 kr kan du till och med lägga till ett par solglasögon!