Hitta rätt i djungeln av nappar

Nyblivna föräldrar har mycket att tänka på. Allt från att måla barnrummet i rätt färg till att se till att allt som kan tänkas behövas finns där inför barnets ankomst. Med andra ord är livet som nybliven förälder inget annat än överväldigande, och desto svårare blir det när det gäller att hitta rätt produkt i djungeln av nappar.

Som nybliven förälder är det lätt att bara köpa den första bästa nappen, men för att se till att ditt barns tänder och käkar utvecklas ordentligt är det en bra idé att se över alternativen innan du genomför ett köp. Om du vill försäkra dig om att du får en högkvalitativ och dessutom personlig napp kan du förslagsvis kolla in sortimentet av MAM nappar med namn.

MAM nappar med namn – personliga nappar av högsta kvalitet

Det finns ett överväldigande antal napptillverkare, vilket naturligtvis kan göra det svårt för nyblivna föräldrar att fatta ett välgrundat beslut. Därför har återförsäljaren Namnnappen specialiserat sig på nappar för svenska föräldrar. De samarbetar nämligen uteslutande med de bästa europeiska märkena och erbjuder det största urvalet av namnnappar på marknaden. Således kan du köpa MAM nappar med namn och ge din lilla småtting något unikt. Då behöver du dessutom aldrig mer oroa dig för att förväxla nappar på dagis.

 

Förutom att vara unika tack vare graveringen är MAM nappar med namn också av allra högsta kvalitet för att garantera ditt barns säkerhet och främja dess hälsa. MAM nappar med namn maximerar luftflödet och förhindrar hudirritation, samtidigt som de är utformade med napphuvuden som minskar trycket på käke och tänder.

Silikon eller latex?

Det finns i princip två olika material som du kan välja mellan för ditt barns napp: silikon och latex. Silikon är lukt- och smakneutralt, men är emellertid känsligare för många barns tänder än vad latex är. Latex är ett naturmaterial och är mer slitstarkt, men har alltid ett utgångsdatum. Därför är det viktigt att fundera på huruvida du ska välja MAM nappar med namn tillverkade av latex eller silikon. På det hela taget erbjuds naturligtvis alla MAM nappar med namn utan farliga kemikalier och är alla utformade för att främja en god munhälsa.

Välj en napp som ditt barn kommer att gilla

När du väljer en napp är det naturligtvis också viktigt att ta hänsyn till ditt barns behov och preferenser. En liten bebis har förstås inte så mycket att säga till om, men med ett sött motiv, en fin färg och kanske till och med ett namn ingraverat kan vi nästan lova att ditt barn kommer att gilla sin nya napp ännu mer!