Organisera din hall med rätt hallhylla

Hallen är det första du möts av i de flesta hem, att visa upp ett organiserat första intryck kommer att få dina gäster att känna sig välkomna direkt. Väljer du hallmöbler från samma serie så skapar du ett stilrent och genomgående intryck.

 

Organisera hallen och förnya dess utseende med en snygg hatthylla. Det finns hatthyllor från flera välkända varumärken som gör att de kan erbjuda lösningar som både är riktigt snygga men också praktiska och som kommer underlätta för dig i din vardag. Vi berättar mer om hatthyllor.

 

Svårmöblerat

Hallen är ett av de mest svårmöblerade och svårinredda rummen i hemmet. Den ska vara praktisk, gärna full att smart förvaring och även ge ett härligt första intryck som hintar om den stil och känsla som övriga hemmet ger. En perfekt möbel att investera i till sin hall är hatthyllor i trä. En hatthylla passar allt från den lilla hallen till den stora och är en smart förvaring för lite allt möjligt samtidigt som den är en snygg detalj i rummet.

 

Tänk på detta

Hatthyllan är snudd på obligatorisk då den både ger avlastningsyta på hyllan, krokar samt klädstång i ett. Hatthyllor blir hem till allt från cykelhjälmar, jackor, väskor, korg med vantar och mössor. Näst efter skohyllan är hatthyllan ett givet val. Välj därför hatthylla med omsorg. Kanske får du inte plats med mycket i din hall och det kan då vara klokt att prioritera din hatthylla. En bred hatthylla ger också plats för gästerna ytterkläder. Även om hallen är liten är det praktiskt med en så långsträckt hatthylla som möjligt. Hatthyllan ger optimalt med förvaring utan att stjäla utrymme. För att spara på utrymme kan du i den lilla hallen höja hatthylla något i höjd så att den hamnar högre än standard, ca 180-185 cm. Har ni barn bör de få en egen plats för kläder, helst varsin namn-märkt krok också.