Satsa på snygga polygelnaglar

Funderar du på att förlänga dina naglar? Då kan polygel vara ett bra alternativ mot till exempelvis akrylnaglar. Polygel ger en mer naturlig känsla samt att det luktar ingenting. Dessutom kan du göra dem hemma, på egen hand. Om du klickar här så finns det bra set med polygel så att du kan fixa dina naglar på egen hand.

Vad är polygel?

Polygel består av dels akryl, dels ett speciellt nagelgelé. Tillsammans så blir det ett riktigt bra resultat. Det är även enkelt att använda, eftersom du bara applicerar på det på samma sätt som ett nagellack. Dock är det ett måste att även ha en UV/LED lampa. Den är till för att gelet ska härdas på rätt sätt. Det är ett måste för att det ska sitta kvar.

Något en del gör, det är att förväxla polygel med gellack, men det är inte alls samma sak. Polygel kommer i en tub och har en ganska fast konsistens. När det gäller gellack, så påminner det mer om nagellack i konsistensen. Dock kräver båda metoderna att du härdar med en UV/LED lampa.

Gör dina egna polygelnaglar

Om du vill så kan du köpa ett polygel-set där allt ingår. Då kan du på enkelt sätt göra dina egna polygelnaglar hemma. Det bästa är just att köpa ett helt kit, där alla delarna ingår. Det så att du har det du behöver för att göra naglarna snygga.

För bästa resultat, se till att först slipa dina naglar med en nagelfil som är grovkornig. Du bör även ha rena naglar och händer. Sedan börjar du med ett baslack för att få en bättre yta att fästa polygelet på. Sedan är det bara att ta en klick med polygel och fördela över din nagel, gärna med en tunn pensel. Härda nageln under lampan i cirka 60 sekunder. Du kan om du vill sedan ha ett överlack för att ge extra glans till dina nya fina polygelnaglar.