Smidiga containerlösningar

En container är så mycket mer än bara en behållare att frakta saker med eller slänga saker i. Det finns även andra typer av containrar att använda och det på olika sätt. Hos BOXIT Sverige finns det flera olika varianter av container att hyra. Det för både privatpersoner och för företag.

Varför du som privatpersons ska hyra en container

En container är smidigt att ha om du ska renovera eller göra om hemma. Du kan då hyra en för att ha på tomten. I denna kan du sedan ställa in alla de möbler och annat som inte kan stå i vägen i huset. Du har då alltid nära till dina saker, samtidigt som de är ur vägen för dig under renoveringen.

Varför företag ska hyra en container

Har du ett företag så kan det vara extra smart att hyra en eller flera containrar. Det finns vanliga modeller, isolerade modeller samt att du även kan hitta kyl-/fryscontainer. Både den vanliga och den isolerade containern kan passa bra om du är ute efter att ha en smart lagerlösning, antingen tillfälligt eller för en längre tid.

Sysslar du med varor som måste kylas, då är det smart att ha en kyl- eller fryscontainer. Den kan ställas upp var du vill och du kan då ha med den ut på event till exempel.

Olika storlekar på BOXIT containrar

Hos BOXIT Sverige finns det flera varianter som sagt, men även containrar i flera storlekar. En av deras mest vanliga och mest populära är den på 20 fot. Den finns som vanlig modell så väl som isolerad. Du som inte behöver en stor yta, du kan välja deras 10 fots container. Även denna kommer både som oisolerad och isolerad.

Få din container levererad

Att hyra en container från BOXIT Sverige är hur smidigt som helst, då de kan leverera den till dig dit du vill ha den!