Spännande aktivitet som främjar kommunikation och samarbetsförmåga

Hösten knackar på och vardagen är åter. Nu är det en perfekt tid för att samla ihop ett gäng för ett äventyr som är en riktig teambuilder.

 

Kommunikation, samarbete och problemlösning

After Work, möhippa eller födelsedagsfirande? Eller är det möjligtvis den allra bästa aktiviteten för en riktigt lyckad teambuilding på kontoret som du söker efter? Oavsett vad har du lösningen här på Escaperoom i Stockholm. Här får ni en aktivitet som inte bara är spännande och rolig, utan den är även en intellektuell utmaning. Escaperoom Stockholm erbjuder en mängd olika äventyr i form av teman som tar er till en helt annan värld. När ni ska försöka lösa mysteriet genom alla ledtrådar och gåtor som ni ställs inför, främjas så väl kommunikation som samarbetsförmågan. Nu gäller det att verkligen tänka till och lyssna på varandra. Säkerligen kommer många oanade talanger att visa sig!

Äventyren på Escaperoom Stockholm är uppbyggda genom spännande berättelser som tar er genom en oförglömlig resa där ni verkligen måste plocka fram både kreativitet och logiskt tänkande. Du hittar garanterat ett äventyr som passar just dig och din grupp allra bäst. Är ni nybörjare? Inga problem alls – det här är en aktivitet som passar alla.

Oanade talanger och förmågor

Ni lär med största säkerhet hitta nya förmågor hos varandra. Något som kan vara oerhört värdefullt. Är ni en grupp kollegor kan dessa styrkor som ni nu sett hos varandra vara en stor tillgång på arbetsplatsen. Ta vara på alla era individuella kompetenser och utnyttja varandras styrkor!

 

På Escaperoom Stockholm väljer du mellan många olika teman och det finns äventyr i flera olika svårighetsgrader. Välj mellan inomhusäventyr och utomhusäventyr.

Boka in ett oförglömligt äventyr för din familj, dina vänner eller kollegor redan i dag! Här stärker ni era band, övar upp förmågor som kommunikation och samarbetsförmåga samt skapar minnen för livet.