Gör ditt hus klart för rullatorn med tröskelrampar

Är ditt hus fullt med trösklar och liknande nivåskillnader som ställer till det när du vill komma fram med rullatorn? Dessa problem kan bli ett minne blott genom att vända dig till praktiska och effektiva tröskelrampar. En högkvalitativ tröskelramp blir en smidig, enkel och prisvärd lösning som säkerställer att du lätt kan ta dig fram i hemmet med din rullator.

 

Hur en tröskelramp kan hjälpa dig i vardagen

 

Genom att satsa på en tröskelramp kan du säkerställa att nivåskillnaderna i ditt hem elimineras, och resultatet blir ett enklare sätt att ta dig fram om du använder dig av en rullator. Tack vare tröskelrampar är det inte ett måste att montera bort trösklarna i hemmet, utan du kan istället installera en tröskelramp över trösklarna så att du utan problem kan ta dig över dem. Satsa på den här smarta och prisvärda lösningen, så slipper du att oroa dig för nivåskillnader i hemmet som gör vardagen svårare för dig.

 

Ensidiga och dubbelsidiga tröskelrampar – Vad är bäst?

 

Ensidiga tröskelrampar är en aning billigare, men det är i många fall väl värt att kika närmare på dubbelsidiga varianter då de ger dig tillgång till smidig framfart från två olika håll. En ensidig tröskelramp placeras på en av tröskelns sidor medan en dubbelsidig modell placeras över hela tröskeln för att säkerställa att du kan komma åt från båda hållen.

 

Ha dock i åtanke att du inte kommer att kunna stänga dörren när en dubbelsidig tröskelramp är installerad, så detta fungerar bättre som en tillfällig lösning eller mellan rum där det inte finns dörrar som kommer i vägen. Oavsett vilken typ av tröskelramp du vänder dig till är det i vilket fall som helst en garanti att du enklare kommer fram med en rullator, så ta tillfället i akt och kika på en högkvalitativ tröskelramp.