Hudklinik Borås för ditt ansikte och tatuering

Det finns mängder med skönhetssalonger och hudkliniker. Dock varierar utbudet och det gäller att finna en hudklinik med auktoriserade hudterapeuter och många års erfarenhet. Funderar du på olika ansiktsbehandlingar ger vi dig tips på vad du kan välja samt ifall du funderar på din tatuering.

Ansiktsbehandlingar

hudklinik Borås finns olika typer av ansiktsbehandlingar med en skön men också djupverkande ansiktsbehandling. Ansiktsbehandlingar passar både kvinnor och män. Resultatet kommer snabbt i form av välmående hy med en oslagbar känsla av lyster, spänst och glow. En behandling börjar alltid med en konsultation för att lyssna in kundens förväntningar men även kolla förutsättningar. Sedan kan du exempelvis välja den nya Infuzion-behandlingen. En infuzion-behandling startar med att din hud decificeras. Sedan förs en pistolliknande maskin över ena ansiktshalvan i ett speciellt mönster. Med hjälp av en keramisk kula i maskinens mynning samtidigt som du håller i en elektrisk stav i handen bildas en faradisk ström som på så sätt slussar ner hyaluronsyran ett par millimeter ner i huden. En annan populär ansiktsbehandling är en kemisk peeling som verkligen gör skillnad. I behandlingen används noggrant utvalda produkter. Den unika formulan av AHA-syror jobbar effektivt på linjer och oren hud, verkar porsammandragande och gör huden rejält återfuktad. Fungerar på alla hudtyper för att boosta cellförnyelsen och motverka pigmentfläckar och andra ålderstecken. För dig som vill ha ett mer ungdomligt utseende. Vill du ha ett ansiktsbehandling med ett naturligt ansiktslyft som förebygger hudens ålderstecken och stramar upp huden? Då är den revolutionerande LPG liftmassage något för dig. Mekanisk massageteknik stimulerar blodcirkulationen, dränerar vätska och bygger upp hudens kondition på djupet. Behandlingen reducerar linjer, motverkar påsighet och ger ökad kollagenproduktion. Perfekt för dig som vill ha en effektiv icke-kirurgisk behandling där resultatet syns omedelbart! Vill du ta din hudvård till en helt ny dimension. Powerlite IPL är en ansiktsbehandling som reparerar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån. Teknikens pulserande ljus tar bort ytliga blodkärl, rosacea och pigmentfläckar, och verkar på djupet genom att stimulera till produktion av kollagen och elastin. Powerlite IPL är en behandling som inte bara eliminerar hudskador, du får dessutom hud som känns fastare och ger ungdomlig lyster.

Tatueringsborttagning

Var femte person som har en tatuering har funderat på att ta bort den. Det är dock många som inte vet om att möjligheten finns att ta bort en tatuering med hjälp av laser. Har du oönskade tatueringar som du önskar bli av med så kan en effektiv laserbehandling hjälpa dig. Laserpulsarna med en lasermaskin avger energi och slår sönder färgpigmenten i din tatuering som löses upp och absorberas av kroppens immunsystem över 6-8 veckor som sedan naturligt bryts ner i kroppen under veckorna som följer. Tatueringen bleks på det sättet gradvis utan att skada huden. En behandling börjar alltid med en kostnadsfri konsultation. Där tittar hudkliniken på din tatuering, lyssnar in dina förväntningar samt ser vad dina förutsättningar är för att din tatuering ska försvinna helt, vilket ju är målet här. Om du inte funderar på att tatuera över en gammal med en ny, då kan det räcka med viss reducering.