Leksaker som är snygga att se på och som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet

Vi har alla olika krav och förväntningar på våra sexleksaker samtidigt som vi föredrar olika sorters stimulering. Är det viktigt att leksaken ska vara så snygg och realistisk som möjligt eller lägger du större vikt på att produkten ska kunna användas på ett diskret sätt? Oavsett vad kan du få hjälp av den här artikeln, för vi ska ge tips på både verklighetstrogna och diskreta leksaker som är väl värda att prova på.

Realistiska dildos för antingen onani eller parlekar

Du tvingas aldrig att kompromissa när det gäller verklighetstrogna dildos. Valmöjligheterna är nästintill oändliga, och oavsett vilken sexleksaksbutik du vänder dig till kan du lita på att just dildosortimentet är som störst. För dig som är ute efter en verklighetstrogen leksak är dessa utan tvekan härliga att titta på, och verklighetstrogna dildos kommer i många olika färger, former samt storlekar.

Är du kanske intresserad av en dildo med sugpropp? Dessa kan du dra nytta av utan att använda händerna. Sugproppen ser nämligen till så att du kan fästa din sexleksak på en plan yta såsom badrumsväggen eller golvet. Om du ska använda händerna ser sugkoppen också till så att du får ett bättre grepp om din dildo – bättre än så kan det knappast bli.

Verklighetstrogna sexdockor

Det finns nog ingen sexleksak som är så realistisk som verklighetstrogna sexdockor. Dessa kan komma i olika format, men vad de alla har gemensamt är att de har tagits fram på ett sätt som ska likna en äkta kroppsdel till en så hög grad som möjligt. Några av dessa sexdockor består enbart av en överdel eller en underdel medan andra är framställda för att se ut som en äkta människa. Med detta i åtanke varierar priserna ganska rejält: från några hundralappar till tiotusentals kronor beroende på hur stor, tung och realistisk du vill att dockan ska vara.

Diskreta vibrerande ägg

Då har vi kikat på ett antal imponerande produkter när det kommer till realism, men vad blir passande för dig som föredrar diskrethet? Det är här som vibrerande ägg eller knipkulor kommer in i bilden. Som namnet antyder är dessa små och tar inte upp något större utrymme. Det är därför inga svårigheter att bära runt på dem i väskan eller att förvara dem i nattduksbordet därhemma utan att de drar till sig uppmärksamhet.

Den här typen av leksaker blir även ett ypperligt val för dig som älskar offentliga lekar. Knipkulorna eller ägget kan föras in vaginalt och därefter kan du ge dig ut på en dejt med partnern utan att de märks av. Om du väljer appstyrda eller fjärrkontrollstyrda vibrerande ägg kan din partner till och med styra vibrationerna medan ni är ute!