Viktigt att tänka på då det gäller vakuumförpackare

Ett av de mest centrala elementen vid Sous Vide är att du ska vakuumförpacka din matvara som du sedan ska tillaga. Detta ser bland annat till att exempelvis köttet inte tappar smak ut i vattnet utan att all smak stannar i köttet så du får en bättre smakupplevelse. Utöver detta så gör även vakuumförpackning och köttets längre tid i vattenbadet att köttet blir mer mört.

Rätt vakuumförpackare

Det är viktigt att du uppnår precis rätt grad av vakuum samtidigt som det är lika viktigt att du skaffar dig en vakuumförpackare som är användarvänlig och lätt att hantera. Så du får ut det bästa av din matlagning och kan servera bästa möjliga mat till din familj eller dina gäster. Du hittar vakuumförpackare online från flera välkända tillverkare. Vakuumförpackare kan fås i många olika varianter och prisklasser.

Spara pengar och förläng hållbarheten

En vakuumförpackare kan användas till mer än då du ska laga Sous Vide. Du kan vakuumförpacka matvaror för att förlänga hållbarheten. Det är ett smart sätt att spara pengar på så du slipper slänga mat i onödan. Du kan välja att köpa en stor vakuumförpackare eller en mindre och mer kompakt som är lätt att ställa undan, allt beroende på vad dina behov är.

iVide

iVide är ett nytt smart sätt vid Sous Vide. iVide är resultatet av 10 års erfarenhet om Sous Vide. iVide cooker är bland de smartaste på marknaden och via en app (som du kan installera i din smartphone) kan du styra deras cirkulator med integrerat WiFi. Med hjälp av deras smarta app till iVide cooker kan du välja vilken typ av matvara du vill tillaga, därefter väljer du vikt och hur du vill ha den lagad. Efter det så klarar maskinen resten själv. Garanterat rätt temperatur.